01/11/2018

Artificialisht mund të lexohet truri i njeriut

Teknologjitë e inteligjencës artificiale mund të lexojnë dhe mendjen e njeriut! Ky përfundim vjen pas një studimi nga një grup shkencëtarësh japonezë të cilët kanë zhvilluar një sistem që […]
01/11/2018

Sa kushton nje like ne facebook?

Ia vlen të pyesësh se nga fiton Facebook kaq shumë para, përveç reklamave. Përgjigja mund të jetë pak e frikshme: nga informacionet tona personale. Me fjalë […]