01/10/2018

Ethereum dhe rritja e saj si kriptovalute

Një monedhë tjetër digjitale ka qenë së fundmi duke u zhvilluar përderisa të gjithë ishin duke e përdorur Bitcoin. Bitcoin është një lloj monedhe digjitale në […]